Recenzii

Recenzii video

Recenzii scrise

Ștefania Bîldea
Ștefania Bîldea
Read More
Am apelat la Frau Angi deoarece terminând facultatea de limbi străine, multe noțiuni nu imi fuseseră împământenite bine în minte din cauza felului haotic de predare. Insa pot spune cu mana pe inima ca in ultimul an de cand particip la cursurile din cadrul Frau Angi, am devenit mult mai stăpâna pe mine si pe cunoștințele mele. Orele sunt interactive, mereu se face ceva nou, mereu sunt susținută si ajutata in a performa mai bine. Frau Angi has it all!! Am recomandat cursurile si prietenilor, si voi recomanda in continuare, deoarece este un loc unde chiar se învață si te simți si bine. O echipa tânără, muncitoare, înțelegătoare, tot tacâmul
Oana Antonescu
Oana Antonescu
Read More
Germana este o limba cunoscuta drept copleșitoare, însă, in cadrul centrului Frau Angi- Germana pentru toti, prin răbdarea si pregătirea profesorilor, învățarea ei devine o adevărata plăcere! Predarea este interactiva, iar cadrele didactice acorda atenție fiecarui cursant in parte, astfel este garantat ca toata lumea înțelege. Situația pandemiei Covid nu a împiedicat centrul sa isi desfășoare activitatea prin cursuri on-line. Singura diferența fata de cursurile normale este faptul ca ne vedem profesorul si colegii printr-un ecran! Predarea este la fel de eficienta, punctuala si tratata cu mare seriozitate. Recomand cu căldura Centrul de germana Frau Angi, care va deschide oricui porțile către una dintre cele mai interesante si importante limbi ale lumii!
Gabriela Mocanu
Gabriela Mocanu
Read More
M-am stabilit în Germania de câteva luni si mi se părea imposibil sa învăț această limbă. După doar 8 cursuri online, la școala Frau Angi , mă pot descurca la cumpărături și cu cei din jur . Metoda de predare, m-a făcut sa-mi pară germana mult mai simplă, sunt atat de incantata ca reușesc sa mă descurc si mereu aștept cu nerăbdare cursul următor! Recomand cu multa încredere!
Alexia Păduraru
Alexia Păduraru
Read More
As recomanda cu drag centrul de germana Frau Angi - germana pentru toți! A trebuit sa învăț pentru un examen oral si scris doar in german! Îmi era tare frica dar Frau Angi m-a ajutat prin toate metodele, mi-a fost alături in ziua de examen si nu ca profesor ci ca o prietena ! Aceste cursuri nu sunt unele plictisitoare, chiar deloc, toate doamnele învățătoare de la acest centru sunt foarte drăguțe și fac orele mai amuzante
Roxana Maria Rebegeanu
Roxana Maria Rebegeanu
Read More
Baiatul meu de 8 ani a început germana acum câteva luni. Este veșnic doritor sa vina la cursuri, mereu dornic sa îmi spună ce a făcut, ce cuvinte a învățat si prin ce jocuri. Este uimitor ce poate face un pedagog bun cu un copil de vârsta asta. Nu credeam sa li vad vreodată atât de incantat de o activitate scolastica.
Iulia Păun
Iulia Păun
Read More
Am avut o frumoasa surpriza la Frau Angi, cu atât mai mult cu cat veneam dupa o dezamăgire la vestitul Institut. Am gasit implicare, dăruire, răbdare si multa prietenie. A, sa nu uit: si foarte multa corectitudine si seriozitate. Ceea ce este esențial in meseria de dascăl si tot ce ne dorim pentru copiii noștri. Am continuat pe tot parcursul anului școlar trecut si o vom face in continuare. Bravo! Țineți-o tot așa, succesul va este asigurat!
Valentin
Valentin
Read More
După experiența cu doua centre de limbi străine si ajungând aproape in punctul de a renunța la învățarea limbii germane, am aflat de Frau Angi - Germana Pentru Toti. Frau Angi - Germana Pentru Toti, nu este un centru de limbi străine convențional, este mult mai mult decât atat si ar trebui sa fie un exemplu pentru celelalte centre si pentru profesori. Cursurile sunt susținute într-o atmosfera prietenoasa si plăcută, cu maxim 4 cursanți, asta înseamnă mai mult suport si adaptare la ritmul de învățare al fiecăruia. Se pune accent pe nevoile cursantului si pe calitate. Metodele utilizate sunt eficace, interactive si antrenante, restul depinde de motivarea, ambiția si voința cursantului, dar de acestea se va ocupa si va avea grija si Frau Angi, prin devotamentul si susținerea ei. Despre ''Frau Angi'' (Angelica), pot spune ca este un suflet luminos, este empatica, răbdătoare, optimista, mereu cu buna dispoziție si zâmbetul pe buze, un bun pedagog si profesionist, care face totul din plăcere si din bucuria de a împărtăși celorlalți din cunoștințele dobândite si nu numai. Recomand Frau Angi atât pentru copii, cat si pentru adulți, pentru ca va reuși sa scoată la suprafața calitățile necesare pentru a învață limba germana si veți petrece/câștiga timp de calitate. Mulțumesc Angelica pentru aportul pe care il aduci in învățarea mea a limbii germane si iți sunt recunoscător
Elena Dumitrescu
Elena Dumitrescu
Read More
Am aflat de cursurile Frau Angi de pe internet. La început am fost reticenta, știam că această limba necesita multă muncă si doar alături de profesioniști, rezultatele vor fi pe măsură. Mă bucur că am luat această decizie, chiar după primul curs, mi-am dat seama ca am făcut o alegere inspirată atât pentru mine cât și pentru familia mea. Informația este foarte bine adaptată, structurată, clarificata si aplicată, pentru toate categoriile de vârstă, astfel încât la finalul fiecărui curs sa pleci cu lecția învățată. Acum pot spune cu certitudine ca in cele câteva luni de cursuri face to face si online, noi am făcut progrese însemnate la limba germană, iar atmosfera este una extrem de plăcută si prietenoasă, ne simțim ca într-o mare familie. Noi am ales sa învățăm germană zâmbind
Cristina Crăciun
Cristina Crăciun
Read More
Fata mea de 9 ani a început cursurile online cu Frau Angi in luna martie, o data cu începerea starii de urgenta, si am stabilit împreuna un obiectiv de la început, testarea de nivel A1.2 in decurs de 3-4 luni. Pe lângă rezultatul pozitiv in urma testării, E. si-a făcut prieteni, Frau a fost mereu alături de mine si m-a sfătuit cum sa o ajut sa repete si sa aprofundeze materia învățata la curs, am format o echipa si asta a ajutat foarte mult. Comunicarea dintre noi a fost ideala, pt. E. a fost o plăcere sa participe la fiecare ora, nu știm cum este cu copiii in sala de clasa, dar si învățarea online a dat rezultate foarte bune ! Noi am ales sa continuam cursul si pe perioada verii ❤ Recomandam cu mult drag Frau Angi! Mult succes tuturor!
Carmen Maria
Carmen Maria
Read More
Sunt de mai bine de 2 ani in Germania și în tot acest timp nu am reușit să învăț să vorbesc limba germană. Am încercat de multe ori să caut informații pe internet, YouTube și mi-am descărcat tot felul de aplicații, dar fiind atât de multe informații, nu știam care sunt corecte și de unde trebuie să încep. Am descoperit pe Facebook pagina Frau Angi și îmi plăceau tare mult postările cu cuvinte. De o lună am început cursurile online și sunt mai mult decât încântată de cât de multe informații noi am acumulat în această perioadă. Profesoarele au un stil de predare care te face să aștepți cu nerăbdare următorul curs. Super recomand, cursurile Frau Angi!