Cursuri

Cursuri adulti

Pentru a invata o limba straina nu exista o bariera de varsta, ai nevoie de CURAJ, de VOINTA, de AMBITIE, de INCREDERE in propriile forte, dar in primul rand, de SUSTINERE! De aceea a prins viata Frau Angi! Va ajutam sa va atingeti telurile propuse! Tineti minte, fara obiective clare n-am avea nicio cale de reusita! Vrem sa fim mai buni? Vrem sa stim mai multe? Vrem sa facem ceea ce ne place, dar sa valorificam orice timp liber? Sa avem grija de noi, de sufletul nostru, de mintea noastra apeland doar la obiceiuri constructive! TOTUL tine de obisnuinta! Iubeste, joaca-te si invata!

Inscriere

Cursuri adolescenti

Fara sa te ostenesti, fara sa muncesti nu poti avea SUCCES! Noi ajutam intotdeauna elevii sa isi gaseasca propriile motive pentru care invata, astfel ei sa o faca din placere! Recunoasterea puterilor personale ofera o forta uriasa de retinere a informatiilor. De aceea urmarim mereu sa ne pastram rolul de indrumatori, raspunzand curiozitatilor acestora. A cunoaste o limba straina inseamna intrarea intr-o lume noua, deschiderea de noi Universuri si crearea de noi posibilitati.

Inscriere

Cursuri copii

Florile se deschid si infloresc in timp. Ele nu au nevoie de maini care sa le modifice forma, culoarea, frumusetea, simplitatea. Fiecare floare e speciala asa cum e! Oamenii le ofera locuri luminoase, spatii prielnice pentru a creste, apa pentru a le sustine dezvoltarea armonioasa si iubire. Multa iubire. La Frau Angi consideram ca cei mici sunt asemenea florilor! Ii luminam prin satisfacerea curiozitatilor legate de lumea Germaniei, le oferim spatiul prielnic pentru a creste armonios baza informatiilor acumulate, iar cu ,,apa", sub aspectul materialului de lucru, cautam sa le potolim setea de noutate! Toate acestea isi gasesc rolul, datorita IUBIRII. Trebuie sa iubesti ceea ce faci pentru a obtine rezultate!

Inscriere