Misiune, viziune & valori

Misiune

Misiunea noastră este de a crea puntea de legătură între tine și cea mai puternică economie a Uniunii Europene, indiferent de vârsta pe care o ai. 

Viziune

Fie că vrei să îi asiguri un viitor bun copilului tău, fie că îți dorești să evoluezi profesional, Frau Angi-Germana pentru toți îți vine în ajutor prin toate caracteristicile care ne definesc: 

Modul de
predare

Complex, variat și pe înțelesul tuturor. Punem accent pe învățarea cunoștințelor limbii germane cu ajutorul unui mix de activități.

Experiența vastă a profesorilor

Profesorii noștri sunt în mod constant ajutați, verificați și evaluați de către Frau Angi pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Studiile
profesorilor

Studiile sunt o cerință obligatorie pentru toți profesorii noștri. Astfel, ei ajung în fața cursanților cu toate criteriile de recrutare îndeplinite.

Tehnici de predare actuale și personalizate pentru fiecare tip de învățare

Utilizăm metoda jocului și distracției, folosim asocierile și respectăm tipurile și metodele de învățare pe care le ai.

Modul prietenos în care abordăm fiecare
curs

Este o caracteristică pe care am descoperit-o datorită cursanților noștri. Este unul dintre motivele lor pentru care ne-au rămas alături.

Implicarea în mod constant, dorința de a te ajuta și pasiunea

Lucrăm personalizat și te ajutăm să înveți și să îți dezvolți cunoștințele de limbă germană în stilul și în ritmul tău.

Valorile noastre

Calitate

Cel mai important aspect al cursurilor noastre este calitatea acestora. Ne dorim ca cei care ne-au ales pentru a-i ajuta în procesul învățării limbii germane să reușească, în timpul petrecut alături de noi, să stăpânească foarte bine nivelul atins și să ajungă la rezultatele dorite. 

Implicare

Profesorii noștri sunt implicați în studiul fiecărui cursant. Îi ajutăm pe fiecare dintre ei în stilul lor propriu, în funcție de ce ceea ce observăm specific în aptitudinele lor în cadrul orelor.

În acest mod putem pune accentul pe modul în care cursantul înțelege cel mai bine – asocieri între cuvinte/scriere/ jocuri specifice/dialog/ ascultare. Astfel ținem cont și de tipul de învățare al fiecărui cursant. 

Pragmatism

Cel mai important aspect al studierii este practica limbii.  Doar practicând și exersând tot ceea ce învățăm la cursuri reușim să implementăm cu succes toate informațiile în mintea noastră. De aceea practica este un aspect principal al cursurilor noastre. 

Flexibilitate

Cursurile noastre au un program flexibil, pe care îl poți schimba de la o săptămâna la cealaltă. Astfel, găsirea timpului alocat studiului va fi mai ușor de stabilit.

De asemenea, dacă nu vei putea fi prezent într-o anumită zi și ne vei anunța lipsa ta cu 24h înainte de curs, ședința îți va fi păstrată și o vei putea reprograma pentru o altă zi, fără a o pierde! Ne dorim ca orele noastre să fie de cea mai bună calitate și să oferim flexibilitate și timp, fără a simți că îți pierzi banii sau momentele. 

Pasiune

Poate cea mai importantă calitate a profesorilor noștri este pasiunea pentru meseria lor.