O metodă ușoară de învățare a limbii germane!

În ce țară se produc 172 0000 de tone de ciocolată in fiecare an?
29 septembrie 2017
30 de propoziții în limba germană pe care trebuie să le știi
6 octombrie 2017
Afisare toate

O metodă ușoară de învățare a limbii germane!

După cum vă spuneam și  în articolele anterioare, Frau Angi-Germană pentru toți,  îmbină întodeauna utilul cu plăcutul. Orele aparțin veseliei, entuziasmului și umorului, toate confirmate de atitudinea zburdalnică a copiilor.

Acolo unde ne permite materia, învățăm cu ajutorul desenelor, jocurilor și cântecelelor. Copiii sunt entuziaști și învață cu mare drag fiecare lecție predată.

Căutând prin arhivă, am găsit un clip plin de voie bună dintr-o grupă mixtă de copii. Fiecare in parte are o energie aparte.  Priviți!

Așa cum ne spune și titlul, clipurile cu cântecele sunt o metodă ușoară de reținere a informațiilor.  Ați încercat și voi?

Vanessa, micuța din dreapta, a savurat fiecare secundă din cântecel. A râs in hohote, a chicotit, s-a distrat și a dansat alaturi de colega ei mai mare, Bianca. Diferența de vârstă nu a fost un impediment. Pentru niciunul. Din contră! Toți au fost mult mai ambițioși, iar informațiile au fost reținute cu o mai mare ușurință.

Dacă ați urmărit cu atenție, nu aveați cum să nu observați zâmbetul nelipsit de pe chipul Biancăi pe tot parcursul filmulețului. După doar câteva luni de cursuri, am aflat, cu o mare bucurie, că urmează să se mute la o școală din Germania.  Ne-a lăsat și un mesaj : „Vă recomand cu plăcere să mergeți la cursurile “Frau Angi-Germană pentru toți!Pe mine m-a ajutat foarte mult,am învățat cu plăcere !Eu am ajuns în Germania ,iar cursurile făcute de Frau Angi mi-au fost de mare folos!Îi mulțumesc pentru toate cele învățate! ” Ne bucurăm pentru Bianca și îi urăm mult succes in Germania!

Andrei, micuțul din stânga cadrului, aparent îndrăzneț, a fost reticent la ideea de a dansa cu una dintre fete. A preferat, in schimb, să se bucure de moment impreună cu fratele lui, Mihai.  Amândoi au respectat cu îndârjire fiecare pas de dans și au învățat cuvinte noi.  Data viitoare mai mult curaj cu fetele, da? 🙂 Suntem mândri de evoluția lor și de noțiunile reținute.  Sunt conștiincioși si perseverenți.

Felicitări tuturor!

Un mic ajutor la învățat:

Tschüss! (Pa!)

 

Articol de Mădălina Milea.

6 Comentarii

  1. Faur Luciana spune:

    Frumos

  2. Curteanu spune:

    EDUCATIV.

  3. Viki spune:

    Da e bine multumesc pentru ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *