Achtung, Kinder auf dem Schulweg!

Mici secrete despre Albert EINSTEIN.
8 septembrie 2017
Trrr! Hai la școală! :)
12 septembrie 2017
Afisare toate

Achtung, Kinder auf dem Schulweg!

Dragi copii,
 
Va urăm cu mare drag un nou an şcolar încărcat cu reuşite!
Să aveţi voinţă pentru a obţine cât mai multe informaţii interesante, determinarea de a învăţa tot mai mult, chef de studiu şi deschiderea spre noi orizonturi!
Să vă simţiţi încurajaţi, susţinuţi şi ajutaţi de părinţi, de educatori, de învăţători şi de profesori şi să vă păstraţi întregul an nota de inocenţă şi bucuria de merge la şcoală/grădiniţă!
Nu uitaţi că noi toţi ne învârtim în jurul vostru, iar lumea a voastră este!
Transformaţi-o aşa cum simţiţi!
Prin VOI schimbaţi lumea!
Dragi părinţi,
 
Nu uitaţi că tot ce gândiţi se transmite şi asupra copiilor dumneavoastră! Indiferent de starile pe care vi le aduc şcoala şi/sau gradiniţa copiilor, profesorii, învăţătorii şi educatorii lor, să nu uitaţi că micuţii vor mai rămâne nişte ani în sistemul de învăţământ. Încercaţi să îi încurajaţi să studieze cu drag,  fiţi partenerii celor care intră în contact cu ei la şcoală şi amintiţi-vă de fiecare dată că aveţi un scop comun: binele si evoluţia copilului!
Dragi colegi de breaslă,
 
Vă dorim mult spor şi succese în noul an şcolar! Să le fiţi celor mici un sprijin solid în drumul din ce în ce mai anevoios al învăţării! Gândiţi-vă oră de oră la faptul că aveţi zeci, poate chiar sute de suflete în mâini. Ele vă sunt aduse în cale pentru a le modela, pentru a le oferi un îndreptar al vieţilor lor supuse nenumăratelor tentaţii. Fiţi alături de cei care le-au dat viaţă şi comunicaţi PERMANENT! Scopul nostru este de a deschide ochii celor mici şi de a-i educa. Petreceţi timp de calitate cu ei! De cele mai multe ori, din păcate, sunteţi mai prezenţi în viaţa lor decât părinţii… Şi nu uitaţi: fiţi într-o continuă evoluţie! Sunteţi modele pentru cei mici şi aşa veţi rămâne! Faceţi ca viaţa voastră să fie într-un continuu progres. Citiţi mult, studiaţi sârguincios, iubiţi cultura şi tot ce ţine de ea, legaţi relaţii cu oameni de la care aveţi ce învăţa şi….fiţi auto-didacţi! Sigur cunoaşteţi secretele acestei metode având meseria la bază şi mai aveţi un avantaj- vă cunoaşteţi cu siguranţă toate calităţile şi toate defectele! Doar ştiţi că cei mici învaţă numai prin exemplu! 🙂
 
Cu mare drag,
 
Frau Angi – Germană pentru toţi
Articol de Angelica Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *